Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 dried chillies
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 270 g coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Proteine
- 73.1 g
- Carboidrati
- 4.5 g
- Grassi
- 62.3 g
- Grassi saturi
- 24.2 g
- Fibre
- 2 g
- Sodio
- 864 mg
Ricette alternative
Kung Pao chicken
1h 30min
Curry laksa
45min
Prawn and chicken laksa
40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Thai beef salad
1h 15min
Beef rendang
6u. 20min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min