Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
TM6 TM5

Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad

3.8 (6 valutazioni )

Ingredienti

Eggplant

  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh ginger
  • 1 oz sugar
  • 3 oz red miso (or akamiso)
  • 2 oz mirin
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 eggplants, Ichiban Japanese
  • vegetable oil, to brush

Cucumber Salad

  • 1 English cucumber (approx. 10 oz)
  • 2 oz red onion
  • 2 oz rice wine vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 pinch chili flakes
  • ½ oz fresh cilantro, chopped
  • sesame seeds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1125 kJ / 269 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
51 g
Grassi
6 g
Fibre
19 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative