Versioni compatibili
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
o ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Proteine
- 54 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 51 g
- Fibre
- 6.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Mixed Seafood Risotto
40min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min