Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM5 TM6

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.7 (23 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions, quartered
  • 200 g red onions, quartered
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (opzionale)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
  • 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1507 kJ / 360 kcal
Proteine
34.2 g
Carboidrati
6.9 g
Grassi
21.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative