Versioni compatibili
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 6 g
- Fibre
- 5.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Braised Lamb Shanks
3sa 20 dk
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min