Dispositivi & accessori
Teochew rice porridge with sweet potato
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
long grain white rice180 g
-
water1200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (3 cm)300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
2.8 g
Calorie
594.3 kJ /
141.5 kcal
Grassi
0.2 g
Fibre
2.1 g
Carboidrati
30.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Essentials
13 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chicken porridge with century egg
30min
Mantou buns
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Homemade Soy Milk
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min