Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Proteine
- 8.8 g
- Carboidrati
- 31.8 g
- Grassi
- 7.7 g
- Fibre
- 9.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cream of tomato soup
25 min
Potato and green pea curry
50min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Savoury potato and onion bake
1h 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min