Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Proteine
- 16.5 g
- Carboidrati
- 21 g
- Grassi
- 6.8 g
- Fibre
- 12.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Lentil bolognese
30 Min