Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Proteine
- 12.8 g
- Carboidrati
- 44.4 g
- Grassi
- 21.4 g
- Fibre
- 10.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min