Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (opzionale)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Proteine
- 11.5 g
- Carboidrati
- 1.5 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 0.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Zalm met venkel
40 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Aardappelmuizen
Nessuna valutazione
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Duitse brunch
1h 15min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min