Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 1398 kJ / 333 kcal
- Proteine
- 14 g
- Carboidrati
- 39 g
- Grassi
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy Courgette Soup
25p
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min