Dispositivi & accessori
Quick fruit sponge
Prep. 15min
Totale 35min
8 portions
Ingredienti
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
eggs3
-
icing sugar plus extra for dusting150 g
-
rhubarb (see Tip)300 g
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk60 g
-
salt1 pinch
-
raw sugar for sprinkling2 tsp
-
whipped cream to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
142.2 mg
Proteine
7.4 g
Calorie
1801.4 kJ /
428.9 kcal
Grassi
23.3 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
14.3 g
Carboidrati
48.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Meals in a Flash
91 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Shortbread
1h
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Butter biscuits
50min
Hot cross buns
1h 40min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Basic muffin mix
30min
Apple shortcake
1h 50min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Buttermilk scones
35min