![Mushroom quinoa tartlets with truffle oil Mushroom quinoa tartlets with truffle oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBC7EDF9-470D-4E1B-AA30-D8E51A5D9C7D/Derivates/A6437061-E088-45F8-A5C2-FE6E7A936156.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pastry cases
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g brown rice
- 60 g buckwheat groats
- 50 g quinoa
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 egg
- 40 g cold water
Mushroom filling
- 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
- boiling water, for soaking
- 1 garlic clove
- 2 tsp olive oil
- 60 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 30 g walnuts
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
- 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Proteine
- 1.7 g
- Carboidrati
- 5.6 g
- Grassi
- 5.8 g
- Fibre
- 0 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Gougère puffs with salmon mousse
25ч. 35 мин.
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min