Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteine
- 31.7 g
- Carboidrati
- 26.5 g
- Grassi
- 14.4 g
- Grassi saturi
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef and mushroom hot pot
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hunters' stew
1 Std.
Pork and apple cider stew
1h 40min