Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Proteine
- 10.9 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 20.5 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 452.4 mg
Ricette alternative
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Lime and chilli corn
40 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min