Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Asian salad and dressing
- 1 garlic clove
- 1 tsp caster sugar
- 20 g fish sauce
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 lime, juice only
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 - 2 Lebanese cucumbers, deseeded and cut into pieces (3 cm), to taste
Rice paper rolls
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 bunch green asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 350 g firm tofu, cut into pieces (1 cm)
- 2 eggs
- 8 spring roll rice paper wrappers
- 80 g panko breadcrumbs, for coating
- peanut oil (approx. 150 g), for shallow frying
- 40 g roasted salted cashew nuts, roughly chopped to serve
- 1 lime, cut into wedges to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1844.2 kJ / 439.1 kcal
- Proteine
- 21.1 g
- Carboidrati
- 28.3 g
- Grassi
- 25.2 g
- Grassi saturi
- 4.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodio
- 844.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pad see ew
30 Min
Kimchi non-fried rice
1h
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Satay noodle salad
35min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Chicken pad thai
55 Min
Bang bang broccoli
3h 25min
Caribbean curry
40min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Soba noodle and tofu salad
35min