Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Proteine
- 123.5 g
- Carboidrati
- 42.4 g
- Grassi
- 54.4 g
- Grassi saturi
- 20.6 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 2929 mg
Ricette alternative
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Creamy turkey stew (TM6)
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Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
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Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
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Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
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Quick prawn stir-fry
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Stuffed tomatoes
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Lamb and feta meatballs
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