Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fish burgers
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp kecap manis
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp plain flour
- 1 egg
- 2 tbsp milk
Red cabbage salad
- 50 - 80 g red cabbage, finely shredded
- 6 - 8 snow peas, cut into thin slices
- ¼ cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 1 tbsp lime juice
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp brown sugar
Chilli mayo
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp hot chilli sauce, to taste
Assembly
- 1 - 2 tbsp oil, for frying
- 3 bread rolls, cut into halves horizontally (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1715.3 kJ / 408.4 kcal
- Proteine
- 25.3 g
- Carboidrati
- 37.1 g
- Grassi
- 16.9 g
- Grassi saturi
- 3.2 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 1262 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb and feta meatballs
30 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Smoked honey and dill salmon
1 Std. 5 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min