Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 75 gramů bílé cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů topinambur, na kostky (2 cm)
- 600 gramů vody
- 1 špetka jedlé sody
- 1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
- 2 špetky soli, nebo podle chuti
- 1 špetka bílého pepře, mletého, nebo podle chuti
- 120 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 5 snítek pažitky, čerstvé, nasekané
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Proteine
- 3 g
- Carboidrati
- 14 g
- Grassi
- 10 g
- Fibre
- 3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Zeleninový krém
45min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Karobovo-švestková pomazánka
30min
Mrkvovo-rukolový dip
40min
Rukolové pesto
5 Min
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min