Quenelles with Watercress Sauce
TM6 TM5

Quenelles with Watercress Sauce

4.3 (4 valutazioni )

Ingredienti

Quenelles

  • 375 g white fish fillets, skinless, cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 100 g unsalted butter, diced

Panade

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g milk
  • 50 g plain flour
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 2 egg whites, from medium eggs
  • 600 g water

Sauce

  • 1 Tbsp cornflour
  • 100 g single cream
  • 2 shallots, halved
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 150 g watercress, plus extra for garnish
  • 200 g water
  • 100 g natural yoghurt
  • 1 Tbsp chicken stock paste
  • ½ lemon, juice only
  • ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
2502 kJ / 598 kcal
Proteine
27 g
Carboidrati
20 g
Grassi
46 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative