![Portuguese Fish and Potato Stew Portuguese Fish and Potato Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/748ae52a-8491-498a-9050-1e7bd392924a/Derivates/a8fee787-52a6-4257-b046-561f0418b377.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
o 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Proteine
- 39.7 g
- Carboidrati
- 39.5 g
- Grassi
- 7 g
- Grassi saturi
- 0.9 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodio
- 156.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cioppino
55min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Chicken Adobo
1h 25min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Basque Chicken
1 godz. 10 min