Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Proteine
- 9 g
- Carboidrati
- 20 g
- Grassi
- 5 g
- Fibre
- 8.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nessuna valutazione
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nessuna valutazione
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Gazpacho
1h 15min
Linzenbrood
1h 55min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min