Dispositivi & accessori
Linzenbrood
Prep. 25min
Totale 1h 55min
15 sneetjes
Ingredienti
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
7 g
Calorie
644 kJ /
154 kcal
Grassi
4 g
Fibre
4.4 g
Carboidrati
22 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Go vegan!
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Groentepannenkoekjes
20min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nessuna valutazione
Shakshuka
50min
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Rode kool cups met kip
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Zijden tofu cheesecake
Nessuna valutazione
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zoetzure tempé
50min