Dispositivi & accessori
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prep. 15min
Totale 45min
12 stuks
Ingredienti
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (opzionale)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
7 g
Calorie
1039 kJ /
248 kcal
Grassi
15.5 g
Carboidrati
20.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pauzehapjes
9 ricette
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Fatayer met kaas en munt
2h
Tunesische Chorba
45min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Zwart-Wit Muffins
1h
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Chocolade salami
3h 10min