Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
TM5 TM6

Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta

4.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
  • 1 ½ Tbsp fish sauce
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
  • 1 orange, zest and juice
  • 500 g water
  • 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
  • 2 tsp salt
  • 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
  • 40 g butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1461 kJ / 350 kcal
Proteine
26 g
Carboidrati
29 g
Grassi
12 g
Fibre
7.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative