Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 59 g
- Fibre
- 7.1 g
Ricette alternative
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.