Dispositivi & accessori
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Prep. 25min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
759.7 mg
Proteine
31.1 g
Calorie
1909.3 kJ /
456.4 kcal
Grassi
26 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
8.5 g
Carboidrati
16.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Beef Stroganoff
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Béarnaise Sauce
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Thai Mussels
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Crab & Prawn Linguine
25min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Seafood Risotto
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min