Chicken and Spelt Salad
TM6 TM5

Chicken and Spelt Salad

3.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g water
  • 150 g spelt grains
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 200 g red peppers, diced (approx. 5 mm)
  • 300 g chicken breasts, cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 40 g almonds
  • 40 g shallots, halved
  • 4 - 5 sprigs fresh mixed herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only
  • 20 g wine vinegar
    o 20 g balsamic vinegar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (opzionale)
  • 60 g rocket leaves
  • 20 g pine nuts
    o 20 g whole mixed nuts (e.g. walnuts, hazelnuts)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1224 kJ / 292 kcal
Proteine
19 g
Carboidrati
19 g
Grassi
15 g
Fibre
5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative