Beef madras
TM6 TM5 TM31

Beef madras

4.4 (39 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g boiling water
  • 100 g fresh coconut flesh, grated (see Tips)
  • 2 tsp ginger paste (see Tips)
  • 30 g tamarind paste (see Tips)
  • 200 g canned tomatoes
  • 200 g brown onion, cut into quarters
  • 2 fresh long red chilli, trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing
  • 1 tbsp ghee (see Tips)
  • 10 fresh curry leaves
  • 1 tsp garlic paste (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 2 tbsp Madras powder (see Tips)
  • 750 - 800 g beef chuck steak, cut into cubes (2 cm)
  • 1 tsp salt

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
1887.3 kJ / 449.3 kcal
Proteine
47.6 g
Carboidrati
12.8 g
Grassi
22.6 g
Grassi saturi
9.8 g
Fibre
5.8 g
Sodio
1248.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative