Versioni compatibili
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- extra virgin olive oil, for greasing
Crumbed chicken
- 60 g flaked almonds
- 70 g pork crackling (see Tips)
- 1 tsp curry powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eggs
- 2 chicken breast fillet, cut horizontally to make 4 fillets
Pickled salad
- 1 - 2 carrots, cut into julienne
- 1 continental cucumber, deseeded and cut into julienne
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ½ lime, juiced
Cauliflower rice and katsu sauce
- 350 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 1 star anise
- 350 g water
- 1 ½ tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1 tbsp tamari
- 20 g cashews
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2096.2 kJ / 499.1 kcal
- Proteine
- 45.1 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 28.2 g
- Grassi saturi
- 5.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 1305.9 mg
Ricette alternative
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Not quite nasi goreng
45 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min