Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 brown onion (appox. 150 g), cut into halves
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen
- 90 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
- 60 g fresh breadcrumbs
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 213.1 kJ / 50.7 kcal
- Proteine
- 6.8 g
- Carboidrati
- 2.2 g
- Grassi
- 1.6 g
- Grassi saturi
- 0.8 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodio
- 96.4 mg
Ricette alternative
Lamb and feta meatballs
30 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Delish pesto nuggets
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Chooky rice
45 min