Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Proteine
- 27.4 g
- Carboidrati
- 70.8 g
- Grassi
- 71.8 g
- Grassi saturi
- 30.9 g
- Fibre
- 9.1 g
- Sodio
- 1091.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Mushroom stroganoff
20min
Quick veggie pasta salad
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mushroom bolognaise
45 Min
Penne and vegetables
35min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min