Penne and vegetables
TM6 TM5

Penne and vegetables

3.2 (211 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ brown onion (approx. 60 g), cut into halves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 40 g bacon, cut into pieces (1 cm) (optional)
  • 800 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tbsp tomato paste
  • 100 g eggplant, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g carrots, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g cherry tomatoes, cut into quarters
  • 350 g penne pasta

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1743.8 kJ / 415 kcal
Proteine
14.5 g
Carboidrati
64.6 g
Grassi
9.4 g
Grassi saturi
9.9 g
Fibre
6.4 g
Sodio
1079.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative