Dispositivi & accessori
Millet flour bread
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 slices
Ingredienti
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
6.5 g
Calorie
1247 kJ /
298 kcal
Grassi
6.7 g
Fibre
4.7 g
Carboidrati
56.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gluten-free Baking
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Keto bread rolls
1h 15min
Spirulina Smoothie
5min
Nut Milk
10min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Peanut Milk
5min
Roselle Jelly
35min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Warming amaranth porridge
50min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h