Dispositivi & accessori
Gnocchi tricolore
Prep. 15min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
19 g
Calorie
2397 kJ /
568 kcal
Grassi
16 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
85 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Quick Easy Dinners
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom Taco Filling
35min
Pasta alla Nerano
40min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Hornazo
Nessuna valutazione
Orange couscous with steamed salmon
35min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Mediterranean pasta salad
50min
Vegetable paella
40min