Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 200 g carrots, chopped
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
- 50 g breadcrumbs
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch cinnamon, ground
- 1 pinch black pepper, ground
- 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
- 50 g pine nuts (opzionale)
- 20 g olive oil (to grease the tray)
- flour (for batter)
Spanish sauce
- 250 g onion, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp tomato purée (opzionale)
- 100 g white wine
- 300 g water
- 1 pinch salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch pepper, ground
- 1 tbsp beef extract
- 1 pinch cloves, ground
- 1 tbsp parsley, fresh, chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Proteine
- 16.27 g
- Carboidrati
- 11.31 g
- Grassi
- 40.82 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken in Yoghurt
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Chicken in peach sauce
40 Min