Dispositivi & accessori
Pear and blue cheese risotto
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1294.6 mg
Proteine
15.6 g
Calorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Grassi
30.2 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
13.5 g
Carboidrati
68.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Asparagus and saffron risotto
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Zucchini soup
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beetroot risotto
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Saffron arancini
25h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Sunny gazpacho
25min
Asparagus risotto
40min
Milanese risotto
25min