Dispositivi & accessori
Pear and blue cheese risotto
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1294.6 mg
Proteine
15.6 g
Calorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Grassi
30.2 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
13.5 g
Carboidrati
68.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
White fish and lemon risotto
30min
Beetroot risotto
35min
Milanese risotto
25min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Asparagus risotto
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Risotto verde
45min