Pasta alla puttanesca
TM6 TM5 TM31

Pasta alla puttanesca

4.2 (100 valutazioni )

Ingredienti

  • Parmesan cheese, shaved, for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tbsp pickled capers
  • 5 anchovy fillets
  • 100 g pitted Kalamata olives
  • 2 pinches dried oregano
  • 850 g water
  • 500 g dried spaghetti, broken into halves
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1946.5 kJ / 463.5 kcal
Proteine
17.4 g
Carboidrati
60.4 g
Grassi
15.6 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
5 g
Sodio
682.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative