Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut into pieces (1-1.5cm)
- 300 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (1-1.5 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh bean sprouts (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Proteine
- 15 g
- Carboidrati
- 15 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
Ricette alternative
Mexican cottage pie
1h 30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Rice salad
1 Std.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Pasta with tuna
30 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Penne and vegetables
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min