Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
TM6 TM5 TM31

Watermelon and raspberry ice cream sandwiches

2.8 (4 valutazioni )

Ingredienti

Ice cream

  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 800 g watermelon flesh, cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 100 g caster sugar
  • 150 g frozen raspberries
  • 380 g pouring (whipping) cream
  • 120 g full cream milk

Wafers

  • 100 g rice malt syrup
  • 50 g pure maple syrup
  • 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
  • 20 g puffed millet (see Tips)
  • 20 g shredded coconut
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • oil, for greasing

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
1208 kJ / 287 kcal
Proteine
2.9 g
Carboidrati
33.3 g
Grassi
16.1 g
Fibre
2.1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative