Versioni compatibili
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets, drained
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers, rinsed and drained
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- 1100 g water, plus extra to soak
- 1 tsp sea salt, plus extra to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ lemon, cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple, cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2385.5 kJ / 568 kcal
- Proteine
- 57.8 g
- Carboidrati
- 30.1 g
- Grassi
- 22.2 g
- Grassi saturi
- 3.9 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodio
- 2066 mg
Ricette alternative
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Rose Harissa
20min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Black rice pudding
25h 5 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Nessuna valutazione
Lychee sorbet with vodka
8hod. 15min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Steamed fish with green mash
50 Min