Dispositivi & accessori
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Prep. 10min
Totale 12h 20min
10 portions
Ingredienti
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
31.5 mg
Proteine
3.6 g
Calorie
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Grassi
16.1 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
11.2 g
Carboidrati
27.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Beat the heat
23 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten free bread rolls
2h 30min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Sweet and spicy nut butter
30min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Lupini cheese
3h 20min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Maca chocolate bark
50min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min