Dispositivi & accessori
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteine
7 g
Calorie
1365.5 kJ /
325 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
10.6 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Café de Paris butter
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Sunny gazpacho
25min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Almond pastry
25min
Milanese risotto
25min