Dispositivi & accessori
Oysters Mignonette
Prep. 5min
Totale 5min
6 portions
Ingredienti
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
381.2 mg
Proteine
11 g
Calorie
329 kJ /
78 kcal
Grassi
2.2 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
0.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Flavour
105 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Oysters with lime granita
5min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Nam Jim
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Scallops with pea purée
25min
Grilled scallops with chilli jam
25min