Dispositivi & accessori
Classic Flammkuchen
Prep. 15min
Totale 1h
16 pieces
Ingredienti
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
208.1 mg
Proteine
3.7 g
Calorie
546.3 kJ /
130.1 kcal
Grassi
7.5 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
11.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Oktoberfest
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Easy brioche
1h 50min
Rustic beef tarts
1h
Fry bread
35min
Focaccia
2h 5min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Obatzter (cheese spread)
10min
Crispy bread with tapenade
45min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h