Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Proteine
- 23.3 g
- Carboidrati
- 36.1 g
- Grassi
- 14.2 g
- Grassi saturi
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodio
- 568 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Ratatouille
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Eggplant with burghul
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min