Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Proteine
- 37.9 g
- Carboidrati
- 38.5 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 21 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodio
- 1213.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Hunters' stew
1 godz.
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min