Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
TM6 TM5 TM31

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.9 (61 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 30 g olive oil
  • 250 g long grain rice
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sweet paprika
  • 600 g water
  • 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1360.5 kJ / 323.8 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
54.5 g
Grassi
8.3 g
Grassi saturi
1.4 g
Fibre
3.6 g
Sodio
446.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative