Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Proteine
- 37.5 g
- Carboidrati
- 69.6 g
- Grassi
- 14.7 g
- Grassi saturi
- 4.9 g
- Fibre
- 20.6 g
- Sodio
- 481.1 mg
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1h 30min
Quick chicken curry
35min
Mystery soup
45 min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min