![Baked pumpkin and beef stew Baked pumpkin and beef stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A42A183-D273-4781-A057-2611CF5DF322/Derivates/BFFD3EF9-355A-441B-9EB8-52E72C75FAD8.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Proteine
- 37.5 g
- Carboidrati
- 69.6 g
- Grassi
- 14.7 g
- Grassi saturi
- 4.9 g
- Fibre
- 20.6 g
- Sodio
- 481.1 mg
Ricette alternative
Curried sausages and lentils
1 Std.
Hunters' stew
1 Std.
Beef and mushroom hot pot
2h
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Shepherd's pie
55 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Potato bake
1j 35 menit
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min