Dispositivi & accessori
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prep. 1h
Totale 12h
16 porties
Ingredienti
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 16 porties
Sodio
1682.3 mg
Proteine
60.7 g
Calorie
11204.8 kJ /
2678 kcal
Grassi
217 g
Fibre
10.7 g
Grassi saturi
115.8 g
Carboidrati
135.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hap en Tap
5 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Matzeballen
Nessuna valutazione
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nessuna valutazione
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nessuna valutazione
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Batbout met kaas
30min